Hvor Meget Tjener Man Som Model?

19. February 2021 • Fashion
Billede:Pixabay

Modeller er notorisk berygtede for at leve et liv i sus og dus med eksotiske byer, flotte hoteller, lange arbejdsdag og kendte personligheder. Men hvor meget tjener en model så, når de nu kan leve sådan et liv? Dette forsøger vi at besvare i dette afsnit. Spoiler alert: Det er et fåtal, der lever et livs som beskrevet ovenover.

Hvor meget tjener man som model? Som model vil man typisk tjene et sted mellem 800 - 1500 kroner pr. Job. Disse tal gør sig selvfølgelig ikke gældende for supermodeller, der tjener langt flere penge. Tallet er derimod til mere ukendte modeller, der ikke poserer for de største brands i verden.

En model vil som regel blive lønnet pr. Job, og ikke pr time. Jo mere erfaring og eftertragtet du er, jo mere kan du tage i løn pr. Job. Det siger sig selv, at det bliver nemmere og nemmere, jo mere erfaring du har.

Dog skal man også være opmærksom på, at mange modeller har en relativt kort karriere. De fleste modeller er nemlig aktive i deres 20’ere, hvorefter man bliver erstattet af nye og yngre modeller.

Mange lever kun delvist af deres modeljob, og har et andet arbejde ved siden af, der giver en mere stabil og forudsigelig indtægt.

OBS: denne artikel er bragt i samarbejde med Moodings. Hos Moodings finder du en lang række lækre produkter - eksempelvis: boligindretning. Herfra siger vi tusind tak.

Hvordan får man stearin af tøj?

04. May 2021 • Fashion
Billede:Pixabay, geralt
Læs Resten

Hvad koster Louis Vuitton sko?

03. May 2021 • Fashion
Billede:Pixabay, webandi
Læs Resten

Hvordan får man neglelak af tøj

22. March 2021 • Fashion
Billede:Dan-Cristian P?dure? - Unsplash
Læs Resten

Hvordan fjerner man dårlig lugt i tøj

22. March 2021 • Fashion
Billede:Crew - Unsplash
Læs Resten

Hvad er på mode lige nu?

22. March 2021 • Fashion
Billede:Glow Repose - Unsplash
Læs Resten

Hvem er Helena Kristensen?

11. March 2021 • Fashion
Billede:Pixabay, Pexels
Læs Resten

hvordan får man svedlugt ud af tøj

09. December 2020 • Fashion
Billede:Tilla Rebsdorf
Læs Resten