Hvor Meget Tjener Man Som Model?

19. February 2021 • Fashion
Billede: Pixabay

Modeller er notorisk berygtede for at leve et liv i sus og dus med eksotiske byer, flotte hoteller, lange arbejdsdag og kendte personligheder. Men hvor meget tjener en model så, når de nu kan leve sådan et liv? Dette forsøger vi at besvare i dette afsnit. Spoiler alert: Det er et fåtal, der lever et livs som beskrevet ovenover.

Hvor meget tjener man som model? Som model vil man typisk tjene et sted mellem 800 - 1500 kroner pr. Job. Disse tal gør sig selvfølgelig ikke gældende for supermodeller, der tjener langt flere penge. Tallet er derimod til mere ukendte modeller, der ikke poserer for de største brands i verden.

En model vil som regel blive lønnet pr. Job, og ikke pr time. Jo mere erfaring og eftertragtet du er, jo mere kan du tage i løn pr. Job. Det siger sig selv, at det bliver nemmere og nemmere, jo mere erfaring du har.

Dog skal man også være opmærksom på, at mange modeller har en relativt kort karriere. De fleste modeller er nemlig aktive i deres 20’ere, hvorefter man bliver erstattet af nye og yngre modeller.

Mange lever kun delvist af deres modeljob, og har et andet arbejde ved siden af, der giver en mere stabil og forudsigelig indtægt.

OBS: denne artikel er bragt i samarbejde med Moodings. Hos Moodings finder du en lang række lækre produkter - eksempelvis: boligindretning. Herfra siger vi tusind tak.

hvordan får man svedlugt ud af tøj

09. December 2020 • Fashion
Billede: Tilla Rebsdorf
Læs Resten

Hvad tjener en model?

03. December 2020 • Fashion
Billede: Pixabay
Læs Resten

Hvor høj skal man være for at være model?

01. December 2020 • Fashion
Billede: Pixabay
Læs Resten

Hvem er Kylie Jenner?

18. November 2020 • Fashion
Billede: Pexels
Læs Resten

Hvad er fast fashion?

17. November 2020 • Fashion
Billede: Pixabay
Læs Resten

Hvad er Reality Awards?

17. November 2020 • Fashion
Billede: Pixabay
Læs Resten