Hvad Er På Mode Lige Nu?

22. March 2021 • Fashion
Billede: Glow Repose - Unsplash

Moden skifter hele tiden - og sommetider kan vi jo slet ikke følge med, når det kommer til den skiftende mode. Det kan til tider også være hårdt at skulle følge med moden, fordi den skifter så ofte. I år er der helt nye trends. Faktisk indenfor alle brancher. Især beauty branchen og tøj branchen ser vi altid ændringer fra nærmest sæson til sæson.

Mode tendenser inden for beauty

Der er forskellige tendenser i beauty verden lige nu. Lige så hurtig et produkt kommer frem, lige så hurtig kommer et andet produkt frem. Det kan derfor være en jungle at følge med. Dog er de helt store trends i år forskellige produkter, der træder frem i lyset.

Det kan være svært at være med på moden med produkterne, og man skal være hurtig, når et produkt definerer moden. Det er nemlig ofte utroligt hurtigt udsolgt. Nogle produkter er kommet for at blive, når du er på moden, men andre er også en hurtig hype, og så er det produkt hurtigt glemt igen.Blandt andet er Rosalique blevet rigtig moderne, da den henvender sig til især folk med rødme i huden, men kan bruge af alle, der bare ønsker en naturlig makeup hver dag. Det er også blevet moderne med nemme selvbrunere, og her kommer Minetan virkelig frem i lyset, hvor de har deres to sprays.

Til sidst er den moderne TikTok mascara fra Maybelline virkelig kommet frem i lyset. Den skulle efter TikTok videoerne give utroligt flotte, lange og fyldige vipper.

Vi takker Signatura for deres støtte til denne artikel. Find et stort udvalg af produkter hos Signatura webshop, eksempelvis Krøllecreme eller utallige andre gode varer. Derfor er denne artikel markeret.

Hvor sælger jeg mit brugte tøj?

09. February 2022 • Fashion
Billede: Pixabay, anncapictures
Læs Resten

Hvad er slow fashion? - 3 vigtige punkter

02. November 2021 • Fashion
Billede: Pixabay
Læs Resten

Hvordan får man stearin af tøj?

04. May 2021 • Fashion
Billede: Pixabay, geralt
Læs Resten

Hvad koster Louis Vuitton sko?

03. May 2021 • Fashion
Billede: Pixabay, webandi
Læs Resten

Hvordan får man neglelak af tøj

22. March 2021 • Fashion
Billede: Dan-Cristian P?dure? - Unsplash
Læs Resten

Hvordan fjerner man dårlig lugt i tøj

22. March 2021 • Fashion
Billede: Crew - Unsplash
Læs Resten

Hvem er Helena Kristensen?

11. March 2021 • Fashion
Billede: Pixabay, Pexels
Læs Resten