Hvem Er Kylie Jenner?

18. November 2020 • Fashion
Billede: Pexels

Hvis du aldrig har hørt om, hvem Kylie Jenner er, så følger du formentlig meget lidt med i de forskellige nyheder og sociale medier. Hun er nemlig en vaskeægte superstjerne, der er en del af den famøse Kardashian familie.

Hvem er Kylie Jenner? Kylie Jenner er en amerikansk reality-stjerne, designer, model og forretningskvinde. Hun har på trods af sin unge alder været en del af shower “Keeping Up With The Kardashians” i mange år, ligesom at hun har startet sit eget hudpleje-brand og været model i forskellige blade. Hun er angiveligt også den yngste selvgjorte dollar-milliarder i verden.

Kylie Jenner blev født i 1997 i Los Angeles i Californien. Hun er den yngste datter i søskendeflokken, og er barn af Kris & Caitlyn Jenner. Hun gik på Sierra Canyon School indtil 2012, hvorefter hun blev hjemmeskolet og fik sit High-School diplom i 2015.

I 2014 mødte hun rapperen Tyga, der allerede var forlovet da de mødtes. Året efter blev de officielt et par, og forblev det faktisk indtil april 2017, hvor de brudte op med hinanden. Angiveligt pga. den relativt store aldersforskel.

Kort tid efter mødte hun så en anden rapper ved navn Travis Scott, og de to faldt pladask for hinanden. De endte med at danne par, og fik oven i købet et barn sammen d. 1 februar 2018, hvor de fik datteren Stormi.

I 2019 delte de så nyheden om, at de ikke elskede hinanden mere, og derfor gik fra hinanden, men stadig er fælles om at opdrage datteren.

Hvor sælger jeg mit brugte tøj?

09. February 2022 • Fashion
Billede: Pixabay, anncapictures
Læs Resten

Hvad er slow fashion? - 3 vigtige punkter

02. November 2021 • Fashion
Billede: Pixabay
Læs Resten

Hvordan får man stearin af tøj?

04. May 2021 • Fashion
Billede: Pixabay, geralt
Læs Resten

Hvad koster Louis Vuitton sko?

03. May 2021 • Fashion
Billede: Pixabay, webandi
Læs Resten

Hvordan får man neglelak af tøj

22. March 2021 • Fashion
Billede: Dan-Cristian P?dure? - Unsplash
Læs Resten

Hvordan fjerner man dårlig lugt i tøj

22. March 2021 • Fashion
Billede: Crew - Unsplash
Læs Resten

Hvad er på mode lige nu?

22. March 2021 • Fashion
Billede: Glow Repose - Unsplash
Læs Resten