Hvad Betyder Rød Kjole Til Bryllup?

17. November 2020 • Mode
Billede: Pixabay

Hvad betyder det, hvis man har en rød kjole på til et bryllup? De fleste ved, at en hvid kjole betyder uskyld, når der er tale om en brudekjole, men hvad betyder det, når man tager en rød kjole på til et bryllup?

Mens hvid betyder uskyld og renhed, så er rød ofte forbundet med lyst, seksualitet, styrke og kærlighed. Disse elementer går også igen i forbindelse med røde kjoler til et bryllup.

Det betyder det at bære rødt til et bryllup

Bærer du som kvindelig gæst en rød kjole til et bryllup, så betyder det følgende ting:

  • At du er gommens elskerinde
  • At du vil forføre gommen

Er det gommens mor, der bærer rødt til brylluppet, så signalerer det, at hun blåstempler ægtestakbet. Altså at hun billiger ægteskabet og gommens nye hustru. Så her er det et ganske positivt tegn.

Det er derimod knap så positivt, hvis det er en af de andre kvindelige gæster, der bærer rødt til brylluppet, hvis man vel at mærke lægger noget i farvebetydningen.

Der er eksempler på, at bruden har frabedt sig, at folk bærer rødt til brylluppet netop af samme grund.

Derudover er det også kutyme, at folk ikke bærer hvidt til brylluppet - altså udover bruden. De fleste kommer derfor i farver som sort eller andre farver, når de er til bryllup, som ikke er rødt eller hvidt.

OBS: som markatet øverst viser, så er den ovenstående tekst, udarbejdet med økonomisk finansering fra avXperten. Vi vil derfor gerne anbefale dig at kigge på udvalget af sandwich grill. Det gør hverken til eller fra, men det er information du bør vide.

Hvordan fjerner man svedlugt fra tøj?

18. March 2021 • Mode
Billede: Pixabay
Læs Resten

Gode film om mode

17. November 2020 • Mode
Billede: Pexels
Læs Resten